Dåligt Natte!

Har inte varit den bästa uppdateraren på ett tag nu, sorry! Många börjar undra vad som har hänt! Det har inte hänt nått förutom att jag inte har haft tid. Plus att jag inte haft tillgång till internet. Har ju på min iPhone, men så är det iallafall! :) men det är kul att det är så många som ändå är inne varje dag och kollar, det gillas! :) har en massa bilder som jag ska lägga upp, men vi får se när det blir! På midsommar börjar min 4 veckors semester, längtar verkligen!! Midsommar firas ute på Ingarö tillsammans med en massa fina människor, blir lekar, dans och massa skoj! Dagen efter tar vi segelbåten till Sandhamn och fortsätter firandet där! :) sen fortsätter veckorna.. Segla, Spanien, Gotland mm. Men nu ska jag njuta av det fina vädret, är ju faktiskt ledig! :) Vad ska ni göra i sommar??

Vilken tårta!



Idag var det en tjej på jobbet som bjöd på tårta för hon fyllt år. Så häftig design och så god, krämig choklad fyllning! Jag var bara tvungen att fota den!! :) häftig va? Ni kan gissa vilken disk hon jobbar på. :)

Helsingborg!

Vart ska jag börja? I fredags innan jobbet åkte jag och handlade produkter på Skinconcept, jobbade till 20.00 på Nk, sen kom minibussen och hämtade upp mig! :) Jag älskar att åka bil, det är så avkopplande. Det tog dryga 5 timmar att komma fram med våra pauser. Så vi var hos John sent på kvällen! Lördags morgon väcker John oss innan klockan slagit halv 9, så det var bara att gå upp, blev nutella frukost blandannat! :) Sen gick vi runt i Helsingborg, handlade ett par jätte fina skor.
Vi gick till stranden och handlade en varsin glass. Sen forsatte dagen och kvällen i full fart! Grill och paj bjöds det på och uteställen som stängde 05.00.

 Har haft en jätte kul helg, tack john. På hemresan köpte vi polkagrisar i gränna och spelade kort hela resan, Underbart! :)

 

Helsinborg!

Nu sitter vi i vår minibuss och börjar närma oss Stockholm. Vi har köpt på oss polkagrisar, spelat kort, sjungit i kör, sovit och nu snart hemma! :) Helgen i Helsingborg har varit hur Bra som helst! För bra för att jag ska orka skriva om den nu! :) imorgon börjar mitt träningschema för tjejmilen, jag är laddad och taggad för att klara milen under 1 timme. Förra året klarade jag det på 1h och 2 min. Illa! :)

FREDAG!

Nu är vi på väg till Helsingborg! Kommer ta ett par timmar, men vi har hyrt lyx bilen! Ciao!

Skippar Gnesta.

Skippar Gnesta i helgen, vet att det är den helgen som är den absolut roligaste dagen om man vill tillbringa sin tid där. Känner att jag klarar mig, man vet ändå vad som kommer ske, det vet nog ni med. Brukar alltid sluta i kaos! Så känner att jag inte missar nått, om jag missar nått? Det gör inget, för man får alltid reda på det. Jag ska åka till Helsingborg med ett skönt gäng och ha super skoj hos john. se nått nytt, träffa nya människor, dansa och ha kul!

Bra dag!

Imorse gick vi en lite promenad och fick klappa dom söta små djuren, Vill ha en hemma och gosa med! :)
Annars har man jobbat hela dagen, köpt mig en bra ansiktsförsäkring från Ralph lauren, en ljust rosa keps. Super snygg! :)

Nu ska jag bara ta det lungt... känner att det kan behövas innan helgen är här.. Så ciao!

  


Vårruset i bilder!

 

Härliga bilder på mig och syster! :)

Vårruset!

Igår sprang vi vårruset, kunde inte fått bättre väder. Det var ca 15.000 tjejer som vi sprang med! :) loppet gick bra, vi kom in på en mycket bra tid. Nu ska jag boka in mig till tjejmilen som är den 5 september, tror jag det var. Har lite bilder som jag kan lägga upp ikväll! Nu på morgonen gick vi en liten promenad och klappade 3 söta små lamm, en bra start på dagen! :)

Fix!

Jag har varit så duktig idag: städat, tvättat, Varit på banken Och nu håller jag på och packar inför helsinborg! :) jobbar Torsdag o fredag så det kan va skönt att ha allt klart. vi blir ett gäng som ska bila ner till john på fredag kväll.
Det är jag, frank, Vanessa, Sandra, johannes, häggan och pelin får vi hoppas! ;) Kommer bli helt galet!

Jo just det, jag var och handlade grekisk yoghurt för jag var tvungen att testa, alla säger ju att det är så gott, NEJ, det var det äckligast jag har ätit, jag blandade yoghurten med honung och nötter. Nej fy! :)

 

Man får inte glömma att dricka mycket vatten när det är så varmt ute, kommer bli hot att springa ikväll.
Måste köpa säkerhetsnålar också.. jaja.. jag fixar!

Natalie



Min nya blus från Bikbok och mina älskade jeans shorts!

OPI

Mitt nya köp inom nagellack, OPI.
hade det på Galan i fredags, passade perfekt till min klänning och skor.
Guld glitter. Använder annars nagellack från Mavala, tycker dom håller mycket bättre och längre.




Haha, snygg bild, det syns att jag sitter på balkongen! :)


Onsdag och ledig!

Åh vilket härligt väder, sitter på balkongen och äter frukost!
ikväll ska vi springa vårruset, ska bli skoj!
5 km det klarar man ju lätt! :)



Elisabethskolan!

Jag gick min utbildning till Hud och spa terapeut på Elisabethskolan i Stockholm.
Det är en 1 årig utbildning, väldigt tuff och intensiv MEN man lärde sig så mycket. Lärarna är jätte duktiga och man har sin praktik på skolan, så kunderna kom till skolan. Jätte bra!
Så om ni vill bli hudterapeuter så rekomenderar jag Elisabethskolan. Jag jobbade även extra på helgerna på en liten salong, och det var väldigt lärorikt! Här är en bild på oss, innan vi ska få våra svar om vi har klarat av Cidesco eller inte, det var så nervöst! :)




Ego :)

En härlig bild på mig!
Det är en kopia utav bilden ifrån Gotland förra året.
Det är Tina som har gjort den till mig, hon är så snäll!

Idag är det tisdag, och det är snart dags för jobb. vad händer hos er? :)


RSS 2.0